Шанси на візу США

Знову про оцінку шансів на візу США

Багато людей хочуть оцінити свої шанси перед подачею на візу США. У мене є питання: для чого?

З метою засумніватися і відкладати подорож до кращих часів?

Давай припустимо, що ти звернувся до того, кому довіряєш, щоб він оцінив твої шанси або вирішив зробити це самостійно. Тобі оцінили шанси, припустимо, на 75%. Це хороші шанси! Ти будеш подаватися на візу США і правильно зробиш!

А якщо шанси оцінили в 60, 45 або 30 відсотків? Що будеш робити? Відкладати на потім. А хто сказав, що тобі відмовлять? Це лише цифри, за якими стоїть чиєсь суб’єктивне бачення. Знову ж таки, звідки ці цифри?

А ти чув, що відмовляють навіть зі шансами 95%? Рідко, але відмовляють. І що з того?

Багато людей розмірковують так: якщо моєму другу відмовили, то відмовлять і мені. Або, навпаки, якщо моєму знайомому затвердили візу в Сполучені Штати, то чому я гірший? Затвердять і мені!

Тільки хочу нагадати, що вся ця оцінка шансів нічого не варта. У 90% випадків треба йти і подаватися. І не варто відкладати свою подорож до США, щоб побачити близьких або друзів.

Що важливо розуміти?

Якщо у тебе є причина для подорожі і є джерело доходу, то можна йти і намагатися отримати американську візу.

Якщо нічого з цього немає, тобто ти безробітний і не виїжджав нікуди далі від свого міста, то краще утриматися від подачі на візу США.

В усіх інших випадках, а це не менше 90% від усіх, хто подає на візу, у тебе є шанси. І не варто їх оцінювати в відсотках, це безглузде заняття.

Ситуацій, коли твої шанси дорівнюють нулю, насправді не так багато. І такі ситуації зустрічаються не часто.

Найголовніше, що шанси отримати візу завжди можна покращити, правильно подавши інформацію про себе в візовій анкеті. При цьому жодних вигадок і тільки правдиві дані, звісно!

Шанси можна підвищити правильними відповідями і поведінкою на співбесіді.

В моєму досвіді багато випадків, коли людина з спочатку майже нульовими шансами отримувала 10-річну візу в США. Немає нічого неможливого.

Більше про візи в США

Є питання по візі США?
Замов консультацію або повний комплекс послуг!