Получение визы в США

Шанси отримати візу США «ДО» та «ПІСЛЯ»

Зазвичай всі хочуть почути які в них шанси отримати візу США і чи взагалі є перспективи.

Але шанси річ дуже гнучка. Поясню. Ви можете мати чудові перспективи для отримання візи США але змарнувати свої шанси погано складеною анкетою або дивними відповідями на інтерв’ю.

Так само, на старті ви можете мати досить слабкі шанси на отримання візи США але покращити їх в процесі роботи над кейсом.

Навіть 90% шанси можна понизити до нуля

Прикладів багато. До мене звертається значна кількість людей які мали гарні перспективи отримати візу в Америку, але анкета була складена настільки жахливо, що вже до співбесіди було зрозуміло що візу вони не отримають. Як, правило анкети їм допомагали скласти родичі, знайомі або недобросовісні візові агенції, кількість яких росте мов на дріжджах.

Дивлюсь я на їх анкетні дані і розумію, що при правильному підході вони гарантовано отримали б візу. Так і є, після переробки і правильної підготовки до співбесіди візу такі люди отримують. Але ж скільки ж було витрачено грошей та змарновано часу до цього.

А можна підвищити шанси в декілька разів

На цьому тижні, наприклад, була і зворотні історія. Звернувся хлопець, який нічим не займався, проживав тимчасово в Норвегії і збирався до батька в Штати який там по U4U. Сам він вже був в Штатах за цією програмою. Ніде не працював, сім’ї не мав, вчив норвезьку і отримував за це копійки від держави.

Зрозуміло, що його шанси на отримання візи США виглядали досить примарно.

Я взявся за його кейс. Ми суттєво покращили шанси і провели достатньо велику роботу над кейсом, додали багато позитивної інформації. Подробиці я не розголошує і вони не потрібні тому що кожен кейс має індивідуальний підхід. Візу хлопець отримав, на 10 років.

Висновки робить самі!

Є питання по візі США?
Замов консультацію або повний комплекс послуг!

    Підписатися
    Сповістити про
    guest
    0 комментариев
    Вбудовані Відгуки
    Переглянути всі коментарі